Over ons

 

Wij zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen…

 

U kunt er voor kiezen om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen controleren en beoordelen wij uw administratie en houden u op de hoogte wat de stand van zaken is. Administraties worden door ons verwerkt met software die up to date is.

Betrokkenheid

Conti Venlo ondersteunt, ontzorgd en begeleidt waar jij hulp nodig hebt.
Het goede gevoel
en natuurlijk de cijfers vormen het uitgangspunt van onze samenwerking. Wij vormen de spil tussen jou en jouw administratie en financiën. De dienstverlening van

Conti Venlo stopt niet bij de gevraagde diensten. Wij anticiperen continue op veranderingen binnen jouw werkveld
en branche. Zo brengen we jou op de hoogte in plaats van andersom. Een pak van jouw hart toch? Om de verbinding tussen onze Conti-relaties te versterken organiseren wij de Conti Verbindt avond. Zo kunnen we samen van elkaar leren en versterk jij jouw netwerk, want jouw succes is ons succes.

Geen rem op advies!

Financiële en administratieve
aspecten roepen vragen op. Wij willen vrijblijvend met jou kijken naar kansen en uitdagingen. Zo staan wij onze klanten bij en spelen wij proactief in op vraagstukken die bij jou leven. Bij ons heb je de zekerheid dat niet direct ‘de teller’ gaat lopen als je een vraag stelt.

Heb je tussendoor vragen, dan zullen wij je altijd bijstaan. Bij Conti Venlo heerst geen 9 tot 5 mentaliteit, je kunt dus altijd een beroep op ons doen.

Het gemak van online

Bij Conti Venlo streven we erna om de informatiestroom 100% digitaal te laten verlopen. Wij kiezen daarom uitsluitend voor ecologische producten voor onze bedrijfsvoering. Zo kunnen wij onze tijd echt investeren in onze klanten, om
hun nog beter van dienst te kunnen
zijn. Onze klanten profiteren zo van een optimale dienstverlening en kunnen met slechts enkele klikken inzicht verkrijgen in hun financiële en administratieve situatie.

Duurzaam administreren

 

Tevens staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Conti Venlo en betitelen wij ons graag als een duurzaam advies- en administratiekantoor. Ons streven is om de informatie uitwisseling met onze klanten 100% digitaal te laten verlopen en gebruiken wij zelf enkel ecologische producten voor onze bedrijfsvoering.

Professioneel met een persoonlijke benadering

 

Het administratiekantoor is professioneel maar kleinschalig van opzet, een bewuste keuze.

Deze kleinschaligheid biedt voor u onmiskenbaar voordelen:

 

  • U bent als klant direct herkenbaar en vervalt niet tot nummer of statistiek.
  • Uw onderneming krijgt alle aandacht die het verdient, iedere klant is voor ons belangrijk.
  • U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt die alle ‘ins & outs’ van uw onderneming kent.
  • U heeft de zekerheid dat niet direct “de teller” gaat lopen als u een vraag wilt stellen.
  • U kunt altijd een beroep op ons doen, ook na kantoortijden.
  • Door de kleinschaligheid zijn de overheadkosten relatief laag, hetgeen tot uitdrukking komt in het tarief.

Kwaliteit

 

Een goede administratie is een belangrijke pijler van uw onderneming en niet alleen slechts een fiscale verplichting. Conti Venlo streeft ernaar haar klanten een hoogwaardig product te leveren, mee te denken met de ondernemer en gevraagd en/of ongevraagd advies uit te brengen, zodoende komt u nooit voor (fiscale) verrassingen te staan.

Steeds meer ondernemers vinden het belangrijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé-leven. Ondernemers maken lange dagen en stoppen heel wat uren in het bedrijf en dat gaat nogal eens ten koste van het privé-leven. Natuurlijk kunt u een aantal administratieve werkzaamheden zelf doen, maar is de expertise op dat punt binnen uw onderneming wel aanwezig of doet u het enkel en alleen om kosten te besparen? Hoe dan ook, de tijd die u kwijt bent aan het voeren van een administratie gaat altijd ten koste van andere activiteiten. Conti Venlo wil u dan ook graag ondersteunen door u werk uit handen te nemen waardoor er meer tijd overblijft voor uw eigen kerntaken en uw privé-leven, ofwel samen werken naar balans, want tenslotte is uw succes ook ons succes.