Business Coaching

Een ambitieuze ondernemer loopt vroeg of laat tegen vraagstukken aan waarop hij zelf niet direct het juiste antwoord heeft. Hoe stroomlijn ik mijn interne processen? Is het verantwoord een nieuwe medewerker aan te nemen? Moet ik juist wel of niet investeren? Moet ik voor andere rechtsvorm kiezen? Ik wil een strategieplan maken, maar weet niet hoe? Enz enz.

Wij zien persoonlijke begeleiding als een verlengstuk van onze financiële- en fiscale dienstverlening en zijn er van overtuigd dat door een intensieve samenwerking een maximaal resultaat voor de ondernemer wordt behaald. Dit zowel voor hem/haar persoonlijk als voor zijn bedrijf.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een vrijblijvend, dus GRATIS, gesprek luisteren wij vooral naar de ondernemer. Proberen dan vooral zijn doelen helder te krijgen. Met deze doelen als basis, maken wij een coaching plan. Onderdelen in het plan zijn onder andere een sterkte – zakte analyse, procesoptimalisering, marketing, een meerjaren financieel budget en niet te vergeten de persoonlijke ontwikkeling. Dit plan gebruikt de ondernemer voor het gestructureerd bereiken van zijn doelen. Tijdens dit traject coachen wij de ondernemer in het realiseren van de in het plan opgenomen milestones.

Wij houden hem of haar regelmatig een spiegel voor en door regelmatig te sparren houden we hem of haar scherp. Succes verzekerd!!

Direct een vraag?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie direct een vraag hebben, een offerte aan willen vragen of een afspraak willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op via nevenstaand formulier.

Heeft u een dringende vraag?

Dan mag u ons altijd direct bellen op

077 – 3545556

Wij zijn overdag, ’s avonds en in het weekend bereikbaar!