Aangifte Inkomstenbelasting

TARIEVEN:

• 1-persoons belastingaangifte € 67,50,- excl. BTW

• 2-persoons belastingaangifte € 85,- excl. BTW

• Voorlopige teruggave en aanvraag diverse toeslagen € 45,- excl. BTW, p.p.

Aangifte Inkomstenbelasting

Ieder jaar krijgt u weer te maken met de aangifte van uw inkomstenbelasting. Niet voor iedereen een eenvoudig klusje, zeker gezien de complexe materie en veranderende belastingwetgeving. Misschien vraagt u zich af, of u wel het maximale uit de aangifte haalt?

Zo ja, laat ons dan de aangifte voor u verzorgen!

Door gebruik te maken van de meest geavanceerde aangiftesoftware zijn wij in staat uw aangifte zo optimaal mogelijk in te dienen.

Mocht het onverhoopt niet haalbaar zijn de aangifte tijdig in te dienen, dan kunnen wij ook een uitstel voor u regelen!

“Een professioneel en accuraat advieskantoor, vooral meedenkend met ons bedrijf!”

Mendy Lomans

KDV Huisje Boompje Beestje

“Professionele begeleiding in het bereiken van onze zakelijke doelstellingen. Doordat we scherp worden gehouden is succes nu verzekerd!”

Manuela Goergen

ExcluZo PGB

Aangifte Inkomstenbelasting Particulieren

Veel Nederlanders ontvangen jaarlijks een bericht van de Belastingdienst dat het weer tijd is voor de aangifte inkomstenbelasting.

De Belastingdienst verzamelt inmiddels al veel financiële gegevens van de belastingplichtige en maakt daarmee het indienen van de aangifte gemakkelijker. Maar toch moet u zich afvragen of u dan wel het maximale voordeel uit de aangifte haalt. En kloppen de vooraf ingevulde gegevens wel voor 100%?

Als u hier twijfels over heeft dan wordt het tijd om vakkundige hulp in te roepen. Conti Venlo maakt gebruik van de beste commerciële aangifte software om het maximale rendement uit uw aangifte te halen.

U krijgt van ons toegang tot een persoonlijke portal waarin u alle documenten die nodig zijn voor het doen van de aangifte eenvoudig kunt uploaden en bewaren. U ontvangt van ons ook jaarlijks een checklist hiervoor in de portal, zodat u niets vergeet met betrekking tot eventuele aftrekposten. Ook kunt u hier de door ons gemaakte aangifte inzien en controleren. Na akkoord wordt deze dan automatisch via onze eigen beveiligde verbinding naar de Belastingdienst verzonden.

Aangifte Inkomstenbelasting Venlo

Als belastingconsulent ontvangen wij automatisch bericht van de Belastingdienst omtrent de voortgang van de aangifte en kunnen wij voorlopige en definitieve aanslagen gemakkelijk controleren. Mochten deze afwijken ten opzichte van de ingediende aangifte communiceren wij hier voor u over met de Belastingdienst. Voor u dus een volledige ontzorging.

Mocht het een keer voorkomen dat u niet in staat bent om de aangifte tijdig in te dienen, dan ook geen probleem. Wij zijn geregistreerd Belastingconsulent en beschikken derhalve over een Beconregeling (uitstelregeling). Een kort berichtje aan ons vóór de inleverdatum en wij kunnen een eventueel uitstel voor u regelen.

Uiteraard verzorgen wij ook de aangifte inkomstenbelasting ook voor ondernemers. Indien wij ook de financiële administratie voor de ondernemer verzorgen is de aangifte inkomstenbelasting standaard onderdeel van onze dienstverlening.

Dus wilt u de aangifte een vakkundig laten invullen en zeker weten dat u alle fiscale aftrekposten juist benut en minder kans wilt op vervelende naheffingsaanslagen en boetes, neem dan snel contact met ons op en laat u verrassen met betrekking tot de kosten voor deze vakkundige dienstverlening.

Screen Shot 2016-01-15 at 13.42.24

Een administratiekantoor dat goed op de hoogte is van uw bedrijfs- en persoonlijke situatie is in staat snel te kunnen anticiperen en reageren op veranderingen om zodoende het voor u beste resultaat te behalen. Daarom streeft Conti Venlo naar persoonlijke betrokkenheid die tevens de basis vormt voor een perfecte samenwerking.

Financiële administratie

 

U kunt er voor kiezen om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen controleren en beoordelen wij uw administratie en houden u op de hoogte wat de stand van zaken is. Administraties worden door ons verwerkt met software die up to date is.

Lees meer >

Salarisadministratie

 

Het voeren van een goede salarisadministratie is door de gestelde eisen van de belastingdienst en bedrijfsvereniging een specialistische aangelegenheid geworden. Onder gebruikmaking van onze kennis en professionele software voeren wij uw salaris- en personeelsadministratie perfect uit.

Lees meer >

Financieel advies

 

Wijzigingen in belastingregelgeving zijn aan de orde van de dag. Om hiervan goed op de hoogte te blijven is voor u een tijdrovende bezigheid. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op gebied van fiscale dienstverlening op de voet en scholen ons constant bij waardoor wij u kunnen voorzien van een goed en gedegen advies.

Lees meer >

Business coaching

 

Wij zien persoonlijke begeleiding als een verlengstuk van onze financiële- en fiscale dienstverlening en zijn er van overtuigd dat door een intensieve samenwerking een maximaal resultaat voor de ondernemer wordt behaald.

Lees meer >

Aangifte Inkomstenbelasting

 

De bekende blauwe envelop… Ook U als particulier kunnen we de zorgen omtrent de jaarlijkse IB-aangifte uit handen nemen. Tegen een vast, aantrekkelijk, tarief verzorgen wij Uw complete aangifte inkomstenbelasting.

Startersbegeleiding

 

Als startende ondernemer komt U al snel in aanraking financiele zaken. Zelfs al voor u zich gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel heeft u ermee te maken. Wij kunnen samen met u zorgen voor een solide basis.

Hoe? Lees meer >