GRATIS Quickscan

 

Heeft u twijfels over uw financiële administratie, of bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder of stelt het u gerust dat uw boekhouding extra wordt gecheckt?

Logisch, want een kleine fout op uw jaarrekening of belastingaangifte kan grote gevolgen hebben.

Wij bieden u deze scan GRATIS aan!

Aan de hand van uw jaarrekening en/of de aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij kijken of er nog voordeel voor u te behalen valt. Daarnaast bekijken wij tevens GRATIS uw financieel proces voor het voeren van de administratie. Door slim gebruik te maken van de huidige systemen kunt u snel heel veel tijd besparen met uw administratieve verplichtingen. Overigens iets waarmee wij u graag willen ontzorgen, zodat u maximaal tijd kunt besteden aan uw eigen onderneming

Wilt U gebruik maken van deze GRATIS Quickscan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Screen Shot 2016-01-15 at 13.42.24

Een administratiekantoor dat goed op de hoogte is van uw bedrijfs- en persoonlijke situatie is in staat snel te kunnen anticiperen en reageren op veranderingen om zodoende het voor u beste resultaat te behalen. Daarom streeft Conti Venlo naar persoonlijke betrokkenheid die tevens de basis vormt voor een perfecte samenwerking.

“Een professioneel en accuraat advieskantoor, vooral meedenkend met ons bedrijf!”

Mendy Lomans

KDV Huisje Boompje Beestje

“Professionele begeleiding in het bereiken van onze zakelijke doelstellingen. Doordat we scherp worden gehouden is succes nu verzekerd!”

Manuela Goergen

Excluzo

Financiële administratie

 

U kunt er voor kiezen om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen controleren en beoordelen wij uw administratie en houden u op de hoogte wat de stand van zaken is. Administraties worden door ons verwerkt met software die up to date is.

Lees meer >

Salarisadministratie

 

Het voeren van een goede salarisadministratie is door de gestelde eisen van de belastingdienst en bedrijfsvereniging een specialistische aangelegenheid geworden. Onder gebruikmaking van onze kennis en professionele software voeren wij uw salaris- en personeelsadministratie perfect uit.

Lees meer >

Financieel advies

 

Wijzigingen in belastingregelgeving zijn aan de orde van de dag. Om hiervan goed op de hoogte te blijven is voor u een tijdrovende bezigheid. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op gebied van fiscale dienstverlening op de voet en scholen ons constant bij waardoor wij u kunnen voorzien van een goed en gedegen advies.

Lees meer >

Business Coaching

 

Wij zien persoonlijke begeleiding als een verlengstuk van onze financiële- en fiscale dienstverlening en zijn er van overtuigd dat door een intensieve samenwerking een maximaal resultaat voor de ondernemer wordt behaald.

Lees meer >

Aangifte Inkomstenbelasting

 

De bekende blauwe envelop… Ook U als particulier kunnen we de zorgen omtrent de jaarlijkse IB-aangifte uit handen nemen. Tegen een vast, aantrekkelijk, tarief verzorgen wij Uw complete aangifte inkomstenbelasting.

Lees meer >

Startersbegeleiding

 

Als startende ondernemer komt U al snel in aanraking financiele zaken. Zelfs al voor u zich gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel heeft u ermee te maken. Wij kunnen samen met u zorgen voor een solide basis.

Hoe? Lees meer >