Onze diensten

 

Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten 

 

Financiële administratie

 

U kunt er voor kiezen om uw financiële administratie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. In beide gevallen controleren en beoordelen wij uw administratie en houden u op de hoogte wat de stand van zaken is. Administraties worden door ons verwerkt met software die up to date is.

Lees meer >

Salarisadministratie

 

Het voeren van een goede salarisadministratie is door de gestelde eisen van de belastingdienst en bedrijfsvereniging een specialistische aangelegenheid geworden. Onder gebruikmaking van onze kennis en professionele software voeren wij uw salaris- en personeelsadministratie perfect uit.

Lees meer >

Financieel advies

 

Wijzigingen in belastingregelgeving zijn aan de orde van de dag. Om hiervan goed op de hoogte te blijven is voor u een tijdrovende bezigheid. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op gebied van fiscale dienstverlening op de voet en scholen ons constant bij waardoor wij u kunnen voorzien van een goed en gedegen advies.

Lees meer >

Business coaching

 

Wij zien persoonlijke begeleiding als een verlengstuk van onze financiële- en fiscale dienstverlening en zijn er van overtuigd dat door een intensieve samenwerking een maximaal resultaat voor de ondernemer wordt behaald.

Lees meer >

Aangifte Inkomstenbelasting

 

De bekende blauwe envelop… Ook U als particulier kunnen we de zorgen omtrent de jaarlijkse IB-aangifte uit handen nemen. Tegen een vast, aantrekkelijk, tarief verzorgen wij Uw complete aangifte inkomstenbelasting.

Lees meer >

Startersbegeleiding

 

Als startende ondernemer komt U al snel in aanraking financiele zaken. Zelfs al voor u zich gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel heeft u ermee te maken. Wij kunnen samen met u zorgen voor een solide basis.

Hoe? Lees meer >

Screen Shot 2016-01-15 at 13.42.24

Een administratiekantoor dat goed op de hoogte is van uw bedrijfs- en persoonlijke situatie is in staat snel te kunnen anticiperen en reageren op veranderingen om zodoende het voor u beste resultaat te behalen. Daarom streeft Conti Venlo naar persoonlijke betrokkenheid die tevens de basis vormt voor een perfecte samenwerking.

“Advies- en administratiekantoor Conti Venlo is een absolute aanrader voor iedere zelfstandige die liever met zijn passie bezig is dan met de administratie!”

Roeland Bull

Freelance Tourism & ICT

“Professionele begeleiding in het bereiken van onze zakelijke doelstellingen. Doordat we scherp worden gehouden is succes nu verzekerd!”

Manuela Goergen

Excluzo

 

Direct een vraag?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie direct een vraag hebben, een offerte aan willen vragen of een afspraak willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op via nevenstaand formulier.

Heeft u een dringende vraag?

Dan mag u ons altijd direct bellen op

077 – 3545556

Wij zijn overdag, ‘s avonds en in het weekend bereikbaar!